független, fehér 32 gb-os galaxy s7 edge

megnevezés: 
független, fehér 32 gb-os galaxy s7 edge
gyártó: 
Samsung
állapot: 
használt
készülék, tartozékok: 
mobiltelefon akkumulátor töltő adatkábel head-set tok egyéb tartozék
hálózat: 
független
ár: 
170000Ft
telefonszám: 
303083017
megye: 
Pest
kerületek Budapesten: 
megjegyzés: 

Kedves Érdeklődő!

Eladó a képen látható Samsung Galaxy S7 Edge fehér, 6.0 Android operációs rendszerrel ellátott 32GB-os kártyafüggetlen mobiltelefonom, mely 2016.08.30.-án lett vásárolva 2 év teljeskörű EU biztosítással, melynek 45.000 Ft az értéke.
A telefon tökéletesen működőképes állapotban van, kijelzője folyamatosan üvegfólia védelemmel volt és van ellátva. Az operációs rendszer működési gyorsaságával, az applikációk telepíthetőségével maximálisan meg vagyok elégedve.
Tartozékai (fülhallgató, töltő, OTG csatlakozó, SIM-tű) eredeti dobozával és a vásárlást igazoló számlával, garancialevéllel kerül átadásra.
Ha készülékem vásárlása mellett voksolsz, jó döntést hozol, mert a hirdetett árban plusz ajándékként egy közel 30.000 Ft-os csomagot kapsz, ami egy eredeti, alig használt Samsung Gear VR szemüveget és egy vezeték nélküli töltőkorongot tartalmaz, mely további kellemes percet okozhat a mindennapjaidban.
Szerintem kihagyhatatlan az ajánlat, mivel ha jól számolsz, extrák nélkül 90.000 Ft-ot ér a telefon. A hirdetésben szereplő eszközök csak egyben vihetőek el!
Viszont… ha tényleg, és igazán szeretnél egy ilyen készüléket, a meghirdetett át, ésszerű határok között alkuképes. 
Ne habozz hát, írj bátran vagy a gyorsabb egyeztetés miatt hívj bármikor a +36-30/308-3017-es telefonszámon.