Sony Ericcson W995

Valakinek volt már személyes tapasztalata a 'kicsikével'?

én még nem fogtam kezemben,nem találkoztam vele személyesen,csak olvastam róla,de jókat írtak,8 megapixeles kamerája van,és minőségi videó lejátszás,vmint prémium hangminőség.
Ha ez mind igaz akkor lehet ki fogom próbálni,elmegyek egy márkaboltba,és lehet beújítok egyet,ha annyira megtetszik.....

érdemes megnézni, hogy milyen hosszuságú videót/hangot tud rögzíteni, mert nokiáknál rendszeresen eljátszák, hogy tehetsz bele bármilyen nagy kártyát akkor is csak x perc hosszú lehet egy videó. ez néha bosszantó.

az az igazság,hogy lányként nem értek a telefonokhoz.Valaki elmagyarázná nekem az mit jelent h prémium fülessel kapható ez a telefon?Mert nem tudom,hogy az mivel jobb,mint egy átlagos fülhallgató.

A prémium szerintem a hangminőségre vonatkozik. Annyit jelent, hogy jó minőségű fülhallgató jár hozzá.
Nem egy utolsó szempont.

És van benne wi-fi meg gps is! Sztem mindent tud, amit el lehet várni egy telefontól.

nem lehet egy rossz telo az tuti,most olvastam hogy 8 gigás memóriája van filmekhez és zenékhez,az tutkó már........:)))

hát ha ennyire jó,akkor megéri az árát.Nem is tartom mostmár olyan drágának.Van még hasonló telefon,ami megközelíti ennek a tudását?

Én olyanról nem tudok, aminek 8 megapixeles kamerája van és 8GB tárhelye... de ha valaki tud,akkor szóljon :)

én sem tudom hogy lenne ilyen telo,érdemes körűlnézni,hát azért egy 100-ast kidobni érte nem kevés,de aki meg tudja engedi az tegye,biztos nagy élmény lesz a telefon neki...

Én már 1 kicsit túlzásnak tartom,hogy a telefonokat lassan átlehet keresztelni "laptopnak".Nem értem minek bele,ekkora memória.Tulajdonképpen,azért kérnek el érte egy 100-ast,mert szép képeket csinál és lehet rajta sok zenét és videót lejátszani.Biztos csak én vagyok ilyen maradi,de ez engem nem fogott meg...:S

Szerintem nagyon is jó hogy ilyen sok mindent lehet kezdeni egy telefonnal. Csak gondolj bele, valahol sokat kell várnod és hogy elüsd az időd akkor nézel valamit, vagy van benne WIFI is ami szerintem elég hasznos hisz rengeteg helyen van ingyenes állomás. És összességében a 100 nem is sok érte sőt sok helyen már 80 körül van ennyit szerintem megér.

nem lesz az embernek egy unalmas perce sem, ami tök jó,mert én spec a buszon dugóban szinte idegrohamot kapok mindig. viszont ha közben néznék vmi kis vígjátékot, az klassz lenne..:) nem sietnék annyira a munkába se..:)

emberek, ma megyek és végre megveszem a telefont!! örüljetek velem!!!:D:D

Én enm merem a buszon elővenni a telefonomat, főleg nem egy ilyen drágát. Mindig attól félek, hogy kikapják a kezemből, vagy kinézik, követnek és leütnek érte...:S Lenémítva hordom, hogy ha csörög ne hívjam fel magamra a figyelmet, csak a rezgését érezzem. Kicsit paranoiás vagyok, de hány ilyen eset volt már....

azért az óvatosság és a paranoia között is van különbség szerintem. vagy te nem így gondolod? persze, esténként már én is meghúzom magam, nem szeretnék egy támadás áldozatává válni, de azért világos nappal bátran közlekedek és csinálom azt amihez éppen kedvem van és persze belefér a normális magatartás körébe.

én nem szeretem a csak rezgést.. mikor sétálok, gyakran nem érzem meg..:S így marad a csörgés+rezgés

telefon válogatja, hogy milyen intenzitással rezeg...:)
volt olyan telefonom, ami az asztal közepéről a szőnyegre landolt annyira erőlködött:)
jó neked, hogy ma veszel telefont

majd írd le milyen, esetleg pár jó és rossz tulajdonságát!

nagyon izgatott vagyok miatta, egész héten bújtam a netet, teszteket olvastam és fórumokat. aztán végre rászántam magam.
egy srác, aki már tulajdonos, írta, h nagyon klassz és nem gondolta tényleg h ilyen jó lesz. egy dolog zavarja csak, h nem esik kézre, "ujjra" a hangerő szabályzó gomb..:S
dehát, ennyi legyen a legnagyobb baj..:):D

megvan!!!
csak egyszer fogjátok kézbe....:)

pozitív:
minden jó rajta:)
kép,hang,minden ami kell
tök jó felülete van,jó kapargatni:)

negatív:
a számológép!!!
SE,szedd össze magad

Hogy érted, hogy jó kapargatni? :)

próbáld ki!
nemtudom hogy hívják ezt az anyagot.de nagyon jól néz ki
ettől is tűnik drágának:)

Az alumíniumra gondolsz?
Sosem próbáltam még kapargatni... :D

kitud elado sony ericsson w 995 aki tud elado és garanciásat az írjon nekem